Lejerbo sætter opkvalificering i system med færdige it-kurser


Lejerbo moderniserer deres it-systemer og sætter samtidig deres interne opkvalificering i system med et færdigt læringsunivers fra ProActive Learning.

 

Lejerbo er en stor organisation med mange hundrede medarbejdere og kontorer i hele landet. I disse år er Lejerbo ved at modernisere deres interne it-systemer, så medarbejderne har mulighed for at arbejde smartere. Lejerbo gennemfører denne modernisering med ambitionen om at levere en endnu bedre og mere sammenhængende boligorganisation til glæde for alle der bor i Lejerbos mange tusinde lejemål. Hvis alle ansatte kan gøre det bare en smule smartere, så bliver organisationen samlet set bedre til at skabe "Rum For Liv" for den enkelte beboer.

Virtuelt læringsunivers

Der er mange forskellige initiativer i gang, og nu er turen kommet til at opkvalificere medarbejderne for hvis ikke medarbejderne er med på de nye muligheder, bliver der ikke for alvor skabt bedre arbejdsrutiner.

Lejerbo har kontorer i hele landet, og for at kunne nå bredt ud med et passende kompetenceløft - også udenfor de største kontorer - har Lejerbo i samarbejde med ProActive etableret et virtuelt læringsunivers. I læringsuniverset kan den enkelte i eget tempo og når det passer i hverdagen selv opkvalificere sig og langsomt men sikkert tage de nye værktøjer i brug. Med denne løsning skal der ikke i samme omfang som tidligere hyres trænere ind og tages hele dage ud af kalenderen til at sidde på "skolebænken". Nu kan der i stedet leveres træning, når behovet opstår og i situationen.

”For os ville det være en stor opgave selv at skulle danne træningsmateriale på dansk, og vi ville have svært ved løbende at holde det ved lige. Nu kan vi få hele pakken på dansk i en færdig løsning, som er nem at tage i brug, og som kan udvikle sig i takt med os som organisation. Det er en god service overfor vores medarbejdere,” Max Thomsen, IT-Systemadministrator / Teamlead

Få hurtigt svar og lær

I læringsportalen kan Lejerbos medarbejdere få hjælp til mange forskellige opgaver.

  • Er det svært at uploade og dele et dokument? Få svaret i et kursus, der kan gennemføres med det samme.
  • Er det svært at komme i gang med OneDrive for Business? Den gode introduktion og svarene på de mest gængse spørgsmål kan gennemføres og findes med det samme.
  • Hvordan var de smarte tips til det nye Windows 10? Lejerbos standardkurser har svarene og kan vise det.
  • Lejerbos it-systemer udvikler sig løbende og tilsvarende bliver kurserne i læringsportalen opdateret. På den måde kan forandringer tages løbende og i mindre bidder.