Læringsportal


Hvorfor en læringsportal?

Tilgængelige standard it-værktøjer bliver langt fra udnyttet til fulde. I mange tilfælde skyldes det blandt andet manglende viden om værktøjernes fordele og passende træning i at bruge dem korrekt.

Det vil vi gerne ændre på.

Med vores læringsportal kan I sætte træningen i system og tilbyde ubegrænset adgang til kurser i standardværktøjer for alle jeres medarbejdere. Med kurserne i læringsportalen kan I tilbyde træning på dansk og lade alle i ro og mag lære nyt, når det passer dem. Der er ikke brug for store logistiske koordineringer og et tungt ressourcetræk. Når først der er etableret adgang, er et link alt der kræves. Lettere kan det ikke blive.

Få støtte til at sikre værdi i de værktøjer, I allerede har

Læringsportalen er designet til, at I kan opnå og sikre mere værdi med de programmer I allerede har adgang til. Er OneDrive for Business allerede etableret, men bliver det kun brugt af nogle få? Skal I i gang med Teams - men ved ikke hvordan I kan få alle til at tilegne sig de få, men nødvendige, kompetencer? Er det svært med de fælles filer i SharePoint Online? Vores kurser et tænkt til at give den gode start og få alle op på samme niveau. Sådan kan I sikre bedre værdi og udnyttelse af det I allerede har.

Nem at bruge

Først og fremmest er vores læringsportal let at bruge; vores kurser er på introduktionsniveau, vi bruger ikke svære it-faglige udtryk og selve systemet er simpelt og brugervenligt. Og ja, at brugerne ikke skal have et nyt password og brugernavn gør det også nemt. Det mener vi er forudsætninger for overhovedet at være relevante.

Løbende funktionelle opdateringer – en del af vores service

Vi opdaterer løbende vores læringsportal med nye funktioner og holder naturligvis vores standardkurser opdateret. Det mener vi skal gælde alle læringsuniverser.